RESERVEPAARD VOOR RIO IS DEFINITIEF!

Geweldig nieuws! De Hendrik- en Anne Bosma Stichting uit Jubbega maakt het definitief mogelijk dat ik een reservepaard ter beschikking heb tot aan de Paralympics in Rio. De merrie Caraat (v. Gribaldi) zal de komende periode worden geleased met behulp van de Stichting.

Na mijn oproep bij Omrop Fryslân zijn er gezamenlijk stappen gezet om te kijken naar de ondersteuningsmogelijkheden voor het leasen van een reservepaard. Om me goed voor te bereiden op de kwalificatie voor de Paralympische Spelen in Rio is een tweede (reserve) paard nodig. Je werkt met levende dieren, dus is het belangrijk dat er een tweede paard klaar staat als dat nodig is.

“We zijn erg blij met deze financiële steun en kunnen ons zo optimaal voorbereiden op de Paralympics in Rio!”

Caraat wordt sinds anderhalve maand door mij getraind. De 8-jarige merrie is een halfzus van Uniek N.O.P. en de eerste wedstrijduitslagen lijken veelbelovend met scores tegen de 74%. Caraat is een sensibele merrie met veel uitstraling. Ze heeft in de korte tijd dat we samen trainen al veel potentie laten zien, met veel kwaliteit in de stap en een goede instelling. De Hendrik- en Anne Bosma Stichting heeft mij al eerder gesponsord. De Stichting ondersteunt particulieren en organisaties die zich bezighouden met paardensport voor mensen met een beperking in Fryslân. We zijn erg blij met deze financiële steun en kunnen ons zo optimaal voorbereiden op de Paralympics in Rio!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: