TWEEDE PLEK BIJ JUMPING AMSTERDAM

Gisteren reed ik met Caraat zijn eerste grote concours, Jumping Amsterdam. De entourage is toch wat imposanter dan in Genemuiden en daarom was het afwachten hoe ze erop zou reageren.

Donderdagavond zijn we al naar Amsterdam vertrokken omdat we gisteren vroeg moesten starten. Op vrijdagochtend vroeg was er nog de mogelijkheid om voor de proef de baan te verkennen. Caraat heeft op deze manier alvast kunnen wennen aan de indrukwekkende baan, die er weer prachtig bij lag in de RAI! Tijdens het verkennen was ze erg ontspannen en Dorien heeft haar ook goed los kunnen rijden. Zelf vond ik haar ook goed aanvoelen, dus we gingen proberen om een mooie proef neer te zetten.

“Caraat en ik blijven samen stappen maken en groeien als koppel”

Om de baan heen was Caraat nog een beetje zenuwachtig, maar naarmate de proef vorderde ontspande zij zich steeds meer. We hebben een fijne kür gereden. Het was nog steeds even omschakelen, omdat die speciaal voor Uniek gemaakt is. Maar na wat aanpassingen hebben we een goede kür gereden. We haalden een score van 77,58% en dat was goed voor een tweede plaats achter de huidig Europees kampioen Frank Hosmar. We kunnen dus terug kijken op een geslaagde en leerzame dag! Ik ben heel tevreden met vandaag. Caraat en ik blijven samen stappen maken en groeien als koppel. 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: