VANDAAG BEGINT ONS AVONTUUR IN QATAR!

Alle voorbereidingen zijn getroffen, de koffers zijn gepakt en we zijn er klaar voor.

Samen met mijn trainster Dorien reis ik vandaag af naar Doha voor CHI Al Shaqab. Het is voor mij weer een hele eer om voor de tweede keer uitgenodigd te zijn op dit prestigieuze concours waar alleen de wereldtop aan de start komt. 

Vorig jaar heb ik met Uniek N.O.P. deelgenomen, maar dit jaar hebben we ervoor gekozen om met Caraat af te reizen. Zodat ze kan wennen aan het vliegen, de temperaturen en de indrukwekkende entourage. Een mooie oefening dus! 

Afgelopen vrijdag hebben we Caraat naar Echt (Limburg) gebracht, waar Gelissen Paardentransport gevestigd is. Daar worden de paarden gekeurd en klaargemaakt voor de vlucht. De paarden zullen vanaf Luik vliegen. Zelf vliegen we vanaf Brussel en zullen vlak voor de paarden in Doha aankomen. Woensdag zal de vetcheck plaatsvinden en donderdag zal de wedstrijd van start gaan. We hebben er zin in en hopen er een mooie wedstrijd van te maken!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: