DEAUVILLE KLEURT ORANJE

Gisteren zijn we met het Paralympisch team van start gegaan aan het concours in Deauville. Ondanks een stroeve start voor mijzelf hebben we met Oranje uitstekend gepresteerd.

We startten gisteren pas laat (18:18) aan de teamtest, dus ’s ochtends ben ik even op stal geweest en daarna heb ik de hele middag gerust op de hotelkamer om fit te zijn voor de proef. Losrijden ging heel erg goed, Uniek deed super z’n best en liep fantastisch bij zowel Dorien als mij. Vlak voor de start van mijn proef liep het echter even minder goed. Voordat je begint, rijd je om de wedstrijdbaan heen. Uniek vond het wel wat spannend en was wat kijkerig. Ter hoogte van C schrok hij van iets en stond hij in één keer omgekeerd. Het ging heel snel en het lukte me nog maar net om te blijven zitten. 

Gelukkig ging het goed en kon ik, enigszins wat geschrokken en gespannen beginnen aan de proef. Dat ging eigenlijk alsnog goed, met wat kleine spanningsfoutjes, maar over het algemeen een heel mooi beeld. Uiteindelijk wisten we de teamproef te winnen en was de gehele top vijf (met uitzondering van de nummer twee uit Amerika) geheel Oranje. Een topdag dus! Vandaag starten we om 17.50 uur de individuele test hier in Deauville en hopen we opnieuw op een uitslag in die richting natuurlijk:) Overigens hopen we dan wel op iets beter weer. De prijsuitreiking moest gisteren namelijk binnen gehouden worden vanwege de regen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: