MIJN DAG MET TEAMNL

Met nog maar 57 dagen tot de Paralympische Spelen mocht ik het account van TeamNL overnemen. Ik ben met mijn laatste voorbereidingen bezig. Kom kijken hoe mijn dag eruit ziet!View image on Twitter

@rixtvanderhorst108:04 AM – Jul 12, 2016See TeamNL’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

Het is voor mij een drukke week. Om mijzelf te kwalificeren voor de Spelen in Rio moet ik dit weekend goed presteren op het Nederlands Kampioenschap. Goed ontbijten dus, zodat ik het maximale uit mijn dag kan halen!View image on Twitter

g@RixtvanderHorst89:03 AM – Jul 12, 2016 · Nistelrode, BernhezeSee TeamNL’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

Als ruiter moet je fysiek topfit zijn. Dus eerst nog een paar core oefeningen voordat ik naar de stal vertrek.

@RixtvanderHorst712:50 PM – Jul 12, 2016See TeamNL’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

Mijn paarden moeten natuurlijk ook naar de fysio om bij te houden of alles in orde is. Vandaag niks aan de hand dus we kunnen er dit weekend vol voor gaan!View image on Twitter

a ^RvdH82:24 PM – Jul 12, 2016See TeamNL’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

Het verschil tussen een gouden medaille en naast het podium staan komt vaak neer op de kleinste details. Ik ben vandaag met bondscoach Joyce Heutink opzoek gegaan naar die details om dit weekend het maximale er uit te halen.

Een goed herstel is het halve werk. Het wordt een lange en spannende week, ik heb er zin in!

Embedded video
TeamNL✔@TeamNLtweets

TLekker weer thuis! Nog even wat kwark & fruit als afsluiter en dan naar bed! . Morgen volg je hier @sverschuren!811:12 PM – Jul 12, 2016See TeamNL’s other TweetsTwitter Ads info and privacyMijn dag zit er op. Ik hoop dat jullie evenveel hebben genoten van mijn dag met TeamNL als ik. Nog veel succes aan de rest van TeamNL. Tot in Rio!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: