DRIE MEDAILLES!

Ik mag met drie medailles naar huis! Het spande erom, maar ik heb behaald waar ik voor gekomen ben.

Donderdag liep Caraat echt heel goed. Het was eigenlijk de perfecte proef. Ze liep super fijn, tot de laatste lijn. Voor het afgroeten moest ik een uitgestrekte draf rijden en ik voelde in de hoek al dat ze graag wilde. Ze sprong in galop en dat koste me veel punten, zowel bij dat onderdeel als hij de gehele uitslag. Ik dacht: die fout gaat me mijn medaille kosten. Maar gelukkig was het nog net genoeg voor brons! Ik was echt super blij. Het was tot het einde spannend, de Duitse die de eerste dag boven me stond redde het net niet.

“Ik vroeg me echt af hoe ik dit in hemelsnaam op ging lossen”

Zilver

Vrijdag ging het ook weer erg goed met losrijden. Er was veel publiek, maar het was wel een stuk minder warm. Ik was tevreden over het losrijden, maar toen we de baan inkwamen gebeurde er iets en Caraat wilde niet meer verder. Ik kreeg haar ook niet om de ring gereden. Dorien moest haar vastpakken, ik vroeg me echt af hoe ik dit in hemelsnaam op ging lossen. Gelukkig lukte het me om haar te laten ontspannen en kon ik aan mijn kür beginnen. Er was nog wel wat spanning maar het lukte me wel om het er mooi uit te laten zien. 

De score van 76,250 procent was echt super. Ik stond lange tijd eerste en dacht eigenlijk dat ik hem had. Maar toen kwam de laatste ruiter en zij ging er net overheen. Maar zilver is natuurlijk ook echt top!Vieren

We hebben het gevierd in een restaurant buiten het Olympisch dorp, want daar is het eten een stuk lekkerder. We hebben een drankje gedaan en het ook echt goed gevierd. Met het team hebben we ook brons, dus dat moesten we ook vieren.

“Het wordt een drukke maar leuke week”

Naar huis

Zondag is de slotceremonie en dan vliegen we dinsdagnacht weer naar huis. Het wordt een drukke maar leuke week, want er zijn huldigingen en we gaan op bezoek bij de koning. 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: