MEET FINDSLEY!

Sinds kort heb ik een nieuw paard op stal, het is de knappe merrie Findsley (v. Belissimo).

Vandaag maakten Findsley en ik ons debuut in Zuidwolde! Nog maar heel kort een combinatie en dan nu al hele mooie scores. We haalden twee keer een tweede prijs met 70,4% en 69,9% in de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy! In Findsley hoop ik mijn paard voor de toekomst te hebben gevonden. Ik lease de 8-jarige merrie van eigenaresse Lisa Sanders, die haar in de reguliere sport op Z2-niveau uitbracht. We gaan nu vooral veel trainen en ervaring opdoen op wedstrijden om elkaar beter te leren kennen en een sterke combinatie te worden. Natuurlijk zullen ook onze pijlen gericht zijn op de WK later dit jaar. Dus stay tuned!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s